Toner

TONER

 
Ngjyrat e linjës Toner paraqesin praktikën e re për ngjyrat në modë; falë përdorimit të shkathët të pigmenteve inovative të kombinuara me bazën e fortë teknologjike që përmban ngjyrat e tjera të linjës Mounir.

Prandaj, nuancat e marra do të jenë perfekte, të mëndafshta dhe të qëndrueshme.

SOCIAL

Politikat

    CONTATTI