Bon Bon

BON BON

Ngjyrat Bon Bon nga Mounir janë qershia mbi tortë e kësaj gamë ngjyrash. Zgjedhja tërheqëse dhe magjepsëse e ngjyrave të mrekullueshme përfshin Hënën e Vjollcë, Trëndafilin e Shkretëtirës, ​​Milkway, Rabbit Beige, Naughty Grey dhe Russian Blue. Ato japin rezultate më të mira kur aplikohen në flokë të çelur deri në nivelin 9, duke filluar nga rrënjët deri te majat. Për rezultate më të mira, aplikoni tonet e nivelit 9 jo të artë, portokalli ose të kuqe. Flokët duhet të zbardhen plotësisht për t’u përdorur në rrënjë, ku koncentrati duhet të aplikohet gradualisht përpara se të punohet në majat.
 
SAND ROSE PURPLE MOON CASPER
NAUGHTY GREY RABBIT BEIGE SAND
RUSSIAN BLUE DESERT ROSE MILKWAY

BON BON

Mounir

SOCIAL

Politikat

    CONTATTI