Ngjyra Direkte

NGJYRA DIREKTE

Ngjyrat e drejtpërdrejta të linjës Mounir veprojnë pa oksidim dhe pa përdorimin e amoniakut, pigmentet e përdorura kanë një pastërti kimike ekstreme që garanton fiksim total në fibrën e flokëve.
Shpejtësia e depërtimit garantohet nga përzierja e përdorur në formulën e ngjyrave, si dhe nga kohëzgjatja në kohë. Pa silikone, ju lejon të merrni një rezultat të shkëlqyer në flokë të çelur.
Surfaktantët amfetorikë me densitet të lartë të ngarkesës lejojnë ruajtjen e një floku të hidratuar me një bosht me shkëlqim.
 

SOCIAL

Politikat

    CONTATTI