Ngjyrat

ASH

INTENSIVE

 
Nuancat tona 0,11 përfaqësojnë nuancat e hirit që ju nevojiten për të arritur një pamje natyrale pa nuanca portokalli ose të kuqe. Përdorni ato për të krijuar nuanca të ftohta ose përzieni ato me nuanca të tjera për të rritur tonet e ftohta natyrale. Këto nuanca janë armët perfekte për të eliminuar të verdhat apo të artat. Tonet e trefishta .111 përfaqësojnë gritë tona më të thella ideale për heqjen e bakrit, arit dhe të kuqve.
 

ASH

PEARL

Nuancat 4.12 deri në 10.12 përfaqësojnë tonet tona të ftohta të njohura edhe si Perla e hirit. Një përzierje eksperte e hirit dhe vjollcës që do t’ju ndihmojë të arrini nuanca të bukura margaritar.
 

BEIGE

 
Familja jonë bezhë, që varion nga 5,32 në 9,32, përfaqëson përzierjen ideale të ngjyrës së artë dhe bezhës. Numri 3 përfaqëson arin, ndërsa 2 përfaqëson vjollcën. Ngjyra jonë bezhë u zhvillua kryesisht për të prodhuar pamjen luksoze bezhë me tone të ftohta që ëndërrojnë klientët tanë, duke shmangur tonet ngjyrë gështenjë me të cilat luftojnë shumë marka.
 
 
 

COPPER

 

KORREKTORËT

Korrektorët tanë janë arma juaj sekrete për ruajtjen e toneve të dëshiruara dhe eliminimin e toneve të padëshiruara. Ato janë gjithashtu perfekte për të shtuar shkëlqim si një prekje përfundimtare në procesin e ngjyrosjes. 0.66 është e kuqe, 0.20 është vjollcë, 0.10 është blu, 0.33 është ari, 0.11 është hi dhe 0.0 është neutrale.
 

GOLD

COPPER

Gama jonë prej .4 është paleta perfekte e bakrit, e krijuar për t’u përdorur kur keni nevojë për një prekje ngjyrë gështenjë në flokët tuaj, me nuancat .44 dhe .444 që janë më intensive, duke shkuar më thellë, duke arritur kështu intensitetin e dëshiruar.
 

HIGHLIFT

SERIES

Gama jonë e Highlift është krijuar posaçërisht për të zbardhur ngjyrën dhe për të nxjerrë në pah tonet më të mira, ndërsa, në të njëjtën kohë, eliminon çdo gjurmë bronzi (portokalli/kuqe) që mund të jetë aty.

 

ICY

CHOCOLATE

Familja dalluese e çokollatës ICY gjendet nën etiketën .18 dhe ofron përfundimin ideal në ngjyrë kafe neutrale që e bën atë të veçantë.
Mjeti i përsosur për mbulimin e grive, gama ofron të gjitha ngjyrat që dëshirojnë klientët pa asnjë nuancë bronzi, ari ose të kuqe

 

INTENSE

GOLD

Gama jonë 0,33 është një gamë ari intensive që janë ideale për t’u përzier me reflektime të tjera ose për t’u përdorur vetëm. Janë befasuese dhe i japin flokëve një efekt ndriçues dhe të rafinuar.
 
 

METALIC

ROSE

MR ose Metalic Rose lë një ton rozë të butë, vezulluese në flokë për një ngjyrë pastel në modë.
 
 

METALIC

VIOLET

Vjollca MV ose Metalic është perfekte për t’i shtuar flokëve një nuancë të ftohtë vjollce me një shkëlqim të veçantë vezullues.
 
 

NATURAL

Baza e linjës, gama jonë e nuancave natyrale ka mbulim dhe shkëlqim fantastik, duke i lënë flokët tuaj të ndjehen më të butë se kurrë. Për 0.0 fushat janë reale, të thella dhe paksa të ftohta. .00 ka tone më natyrale dhe ndihet pak më i lehtë se .0
 
 

OLIVE

Nga 4,9 në 9,9, gama përfshin jeshilin tonë të ullirit të dobishëm për kontrast dhe neutralizimin e çdo nuance të ngrohtë ose bakri, duke e bërë rezultatin përfundimtar jashtëzakonisht natyral.
 
 

RED

Familja .666 gjallëron ngjyrën e kuqe mat për mbulim të shkëlqyeshëm, shkëlqim dhe shkëlqim fantastik, duke u ofruar klientëve ngjyrën e gjallë që kanë ëndërruar gjithmonë. Ju mund t’i përdorni ato më vete ose si tonik për t’i shtuar një prekje zjarri nuancave të tjera.
 
 

TOBACCO

Gama jonë e .23 Tobacco ofron një përzierje të nuancave të çokollatës së ftohtë dhe të ngrohtë që krijojnë një përfundim të butë dhe neutral. Familja .23 është gjithashtu shumë e gjithanshme dhe popullore si për përdorim vetëm ashtu edhe për përzierje me nuanca të tjera.
 
 

VIOLET

Familja .2 .22 dhe .222 përfaqësojnë vjollcat tona, ndërsa .221 përfaqësojnë një përzierje gri-vjollcë. Kështu mund t’i kombinoni dhe përzieni këto ngjyra sipas dëshirës për të marrë nuancat që keni dashur gjithmonë.
 
 

WARM

CHOCOLATE

Një ngjyrë kafe e parezistueshme e thellë, gama jonë 0,77, Warm Chocolate do të lërë një kafe perfekte të artë për një pamje kafe të përjetshme që nuk del kurrë nga moda.
 
 

NGJYRA DIREKTE

Ngjyrat e direkte të linjës Mounir veprojnë pa oksidim dhe pa përdorimin e amoniakut, pigmentet e përdorura kanë një pastërti kimike ekstreme që garanton fiksim total në fibrën e flokëve. Shpejtësia e depërtimit garantohet nga përzierja e përdorur në formulën e ngjyrave, si dhe nga kohëzgjatja në kohë. Pa silikone, ju lejon të merrni një rezultat të shkëlqyer në flokë të çelur. Surfaktantët amfetorikë me densitet të lartë të ngarkesës lejojnë ruajtjen e një floku të hidratuar me një bosht me shkëlqim.
 
 

SOCIAL

Politikat

    CONTATTI