Oksigjen

OXIDIZING EMULSION

CREAM

Mbron flokët dhe përmirëson ngjyrën

Mounir ka punuar pa u lodhur për t’u siguruar që kremi ynë emulsifikues oksidues, i krijuar për t’u përdorur me ngjyra dhe pluhur zbardhues, i mbron flokët nga dëmtimet, duke i lënë ato me shkëlqim dhe të hidratuar. Plus, me të vërtetë lejon që ngjyra të dalë në pah. Falë formulës së saj delikate, ju mund të keni flokë të lyer pa i dëmtuar.

SOCIAL

Politikat

    CONTATTI