Pluhur Zbardhues

Vjollcë
Pluhur zbardhues

 
Produkti kryesor i revolucionit është pluhuri zbardhues. Çelësi për të zhbllokuar sekretet e Mounir.
Ky është mjeti për të arritur bjondin e dëshiruar me dëmtim minimal të flokëve. Cilësia e produktit është e mahnitshme për t’u përdorur si në fletë metalike ashtu edhe në dorë të lirë.
Produkt i shkëlqyeshëm për t’ju ndihmuar të bëheni mjeshtër në ngjyrosje dhe një mjet i shkëlqyeshëm për transformime. Formuluar për më të mirën, për të arritur rezultatin më të mirë.

SOCIAL

Politikat

    CONTATTI